Last news in Fakti

14 Януари, 2021 14:01 1 101 0

Предложили национал под наем в Ботев Пд

  • янис карабельов-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • кишварда

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов дори го обяви за "предател"

Предложили национал под наем в Ботев Пд - 1

Янис Карабельов може съвсем скоро да се прибере отново в България, информира „Мач Телеграф“. Националът подписа сензационно с Кишварда, след като отказа да поднови договора си със Славия.

Президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов дори го обяви за "предател". Той разкри, че имал намерение да го продаде в Русия, където сериозен интерес към Янис проявявали Торпедо (Москва) и най-вече Урал. Последният тим искаше Карабельов и през лятото, но до трансфер не се стигна заради пандемията от COVID-19.

Унгарците не смятали да налагат халфа сега и търсели отбор, където той да играе до лятото и после да си го приберат. Те сметнали, че идеален вариант за техните цели е Ботев (Пловдив), където текат сериозни промени. И Карабельов бил предложен под наем на „канарчетата“. Не е ясно обаче дали Азрудин Валентич ще приеме този вариант за подсилване на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА