Last news in Fakti

14 Януари, 2021 14:16 1 634 2

Съдиите с нов шеф, ето кой е фаворит за поста на Костадин Стоичков

  • костадин стоичков-
  • костадин гергинов-
  • съдии-
  • футбол-
  • бфс

Основната причина за рокадата е поредицата от реферски гафове през есента, от които проплакаха всички отбори от efbet Лига

Съдиите с нов шеф, ето кой е фаворит за поста на Костадин Стоичков - 1

Българският футбол ще има нов съдийски шеф. Фаворит за поста на Костадин Стоичков е Костадин Гергинов, който се очаква да бъде утвърден на днешния Изпълком на БФС.

Основната причина за рокадата е поредицата от реферски гафове през есента, от които проплакаха всички отбори от efbet Лига. Някои от тях дори заплашиха да напуснат първенството, ако нещата не се нормализират.

Именно поради тази причина шефовете на БФС са решили да осъществят промяна.

Настоящият съдийски шеф Костадин Стоичков бе назначен на поста през октомври 2019 г., когато смени Йордан Сталев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рефер

    3 0 Отговор
    Коце Гергинов е човек на Мото Пфое, на Вальо Дузпата и на Наско Фурнаджиев. Корумпиран беше до козирката, а сега за благодарност го правят шеф на съдиите в България.
  • 2 Левтер

    2 0 Отговор
    Когото и да сложат все ще е мошеник и корумпе!Там системата иначе не работи.