Last news in Fakti

14 Януари, 2021 19:12 1 326 0

Кои са големите оръжия на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул според Бербатов?

  • бербатов-
  • дерби-
  • манчестър юнайтед-
  • кавани-
  • погба-
  • ливърпул

"Единсон Кавани и Пол Погба могат да направят разликата", смята бившият нападател на "червените дяволи"

Кои са големите оръжия на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул според Бербатов? - 1
Снимка: БГНЕС

Единсон Кавани и Пол Погба могат да бъдат големите оръжия на Манчестър Юнайтед по време на дербито с Ливърпул тази неделя. Така смята бившият голмайстор на "червените дяволи" Димитър Бербатов. Във вторник тимът на Оле Гунар Солскяер излезе на върха във временното класиране в Премиър лийг, като в момента Юнайтед има три точки аванс пред шампиона, но гостува на "Анфийлд", където мърсисайдци нямат загуба в първенството от април 2017 година.

"Мисля, че ще бъде равностоен мач. Двата отбора имат голяма атакуваща мощ благодарение на бързите си играчи в предни позиции. Такива са Салах, Мане, Марсиал и Рашфорд. Мисля, че ако Кавани играе, той има опита и интелигентността, за да отключи защитата на Ливърпул. Той може да бъде голямо оръжие. Ако Погба продължи да играе така, както го направи в последния мач, с това желание, техника и визия, това също може да създаде проблеми.

Според мен е по-важно Юнайтед да не загуби. Една точка може да направи голямата разлика в края на сезона и да те направи шампион", заяви Бербатов пред Betfair.
Премиър лийг


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА