14 Януари, 2021 19:46 1 540 2

Шарл Льоклер е с коронавирус

  • леклер-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • формула 1-
  • пилот-
  • ferrari

"За съжаления разбрах, че съм бил в близък контакт с човек дал положителна проба и веднага се самоизолирах и уведомих всички, с които съм бил в контакт", разкри пилотът на Ferrari

Шарл Льоклер е с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ferrari във Формула 1 Шарл Льоклер е дал положителна проба за коронавирус и е под домашна карантина в Монако.

"Здравейте, надявам се всички да сте добре. Искам да ви кажа, че дадох положителен резултата на тест за COVID-19. Тествам се редовно и следвам протоколите за безопасност на моя отбор. За съжаления разбрах, че съм бил в близък контакт с човек дал положителна проба и веднага се самоизолирах и уведомих всички, с които съм бил в контакт“, написа монегаскът в своя Twitter профил.

"Тестът, който си направих след тази новина даде положителен резултат. Чувствам се добре, но имам леки симптоми. Ще остана в изолация в моя дом в Монако и ще следвам препоръките на местните здравни власти“, завърши Льоклер.

Той става общо петият пилот от Формула 1, който дава положителна проба за коронавирус, като до момента това се случи със Серхио Перес, Ланс Строл, Люис Хамилтън и Ландо Норис. Норис и Льоклер обаче са единствените двама, които правят това след края на сезона, докато всички останали изпуснаха поне по един старт през миналогодишната кампания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    1 3 Отговор
    Това пале на снимката лъжливо изглежда!!!
  • 2 Абе сополанко

    0 0 Отговор
    Скачай във Ферарито и газ до дупка този вирус не може да бяга с 500 километра в час