Last news in Fakti

15 Януари, 2021 19:59 1 391 2

Солскяер преди мача с Ливърпул: Искаме нещо, което те имат

  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • дерби-
  • класиране-
  • солскяер

"Не получаваш нищо от това да си на върха през януари - това, което има значение, е къде ще си в края на сезона", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер преди мача с Ливърпул: Искаме нещо, което те имат - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не скри какво е значението на предстоящия двубой с Ливърпул за него и за клуба. В неделя "червените дяволи" гостуват на "Анфийлд" в битка на върха във Висшата лига.

"Позицията, на която сме в първенството, ни дава повече увереност. Мачът срещу шампионите, които имат невероятна статистика на "Анфийлд", ще бъде голямо предизвикателство за нас. Можем ли да отидем и да поднесем изненада? Ние сме претендентите, а те са заслужили правото да бъдат шампиони. Искаме нещо, което те имат", сподели Солскяер.

"Винаги се вълнуваш, когато ще играеш с отбори от това качество. Формата изхвърча през прозореца и няма значение. Когато отиваш на "Анфийлд", това е голям мач за клуба, играчите и феновете, допълни той. - Не получаваш нищо от това да си на върха през януари. Това, което има значение, е къде ще си в края на сезона."


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    2 4 Отговор
    Дааа, имате ВАР и Съдиите на своя страна, както и няколко симуланта в повече !!

    Коментиран от #2

  • 2 Безценно

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "МърсиСайд":

    Вие пък имате Стиви Джи скиора с 0 титли и с прощален мач 1-6 от колоса Стоук Сити