16 Януари, 2021 12:47 1 388 6

Левски продължава да работи ударно по селекцията

  • левски-
  • футбол-
  • селекция

След привличането на иракския национал Ребин Сулака и вратаря Звонимир Микулич, "сините" са на път да си осигурят услугите и на нов десен бек

Левски продължава да работи ударно по селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски продължава усилено да работи по селекцията, съобщава "Мач Телеграф". След привличането на иракския национал Ребин Сулака и вратаря Звонимир Микулич, "сините" са на път да си осигурят услугите и на нов десен бек.

Той отново ще е от Хърватия, където отборът вече е на лагер. На място ще се водят преговорите за личните му условия и се очаква той да се присъедини към отбора още в близките дни.

Новият играч, чието име на този етап от "Герена" не искат да разкриват, ще се конкурира с Ивайло Найденов. Имаше вариант за този пост да се потърси решение с връщането на сърбина Милош Цветкович, но това няма кака да се осъществи.

Интересното е, че от Левски проучват няколко опции за подсилване и на левия фланг на отбраната. Там обаче все пак има малко по-добро ниво на конкуренция в лицето на Матео Стаматов и включилия се добре в края на годината Патрик-Габриел Галчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говядата

    3 2 Отговор
    Ще плащат заплатите с дарения
  • 2 Маке

    4 0 Отговор
    МАТЕО Стаматов, ПАТРИК-ГАБРИЕЛ Галчев.....
    От къде ги намерихте тези имена?
  • 3 Великия син неудачник

    2 4 Отговор
    Днес от Тодорини кукли 47, съобщиха че са взели две от породите Херефорд и Лимузин браво, това са наистина от най -добрите породи!
  • 4 само левски

    3 3 Отговор
    абе Наско, не разбра ли че тези дето ги докарвате сега, са същите куци коне, като онези дето ги освободихте вече!исакам да чуя, че е назначен психоаналитик, който ежедневно да набива в кратуните на тези маймуни дето ги дакарвате от горна и долна папуа, че левскар значи победител и всичко останало е или от другия пол или с друга резба.започнете да работите с български момчета и ако вкарвате чужденец той наистина да е с една две класи над българчетата за да ги дърпа напред.вземете за пример славия.но трябва да се работи постоянно.успехи!!
  • 5 Разногледия Павел брат на Фактъ

    5 2 Отговор
    СИНИТЕ МАСТИИ ВЗИМАТ НЕ КУЦИ КОНЕ А КУЦИ ГОВЕДА!
  • 6 Фен

    4 1 Отговор
    Ударно по селекцията. Ама много ме разсмяхте. Половината "Чистота" от Факултето вече са картотекирани в Уефски.