16 Януари, 2021 13:04 3 957 7

Наша футболна съдийка говори за обидите по терените (ВИДЕО)

  • футбол-
  • съдийка-
  • съдийство-
  • християна гутева

Не деля футбола на мъжка или женска игра

Футболен рефер №1 на България сред нежната половина Християна Гутева е изключително талантлива, а и много красива. Към футбола тя се насочва благодарение на баща си и брат си, с които гледала мачове по телевизията. В семейството ѝ всички са спортисти. Преди да стане съдия, Християна е състезател по лека атлетика. В предаването "Събуди се" по NOVA тя говори и за домашния си любимец - кучето Айк.

"Връзката ми с футбола официално датира от 2006 година, но интересът ми към играта е доста преди това. Запалих се покрай баща ми и брат ми, гледайки заедно футболни мачове. Любовта ми към футбола стана супер случайно, не беше планирано. Просто една вечер попитах баща ми дали има жени съдии. Без да го мисля, наглед малко детско и така вече 16 години", разказа Християна Гутева в предаването "Събуди се" по NOVA.

"Бих казала, че съм удовлетворена, но не достатъчно. Гледам напред, работя усърдно и смятам, че който влага достатъчно от себе си получава желания резултат в някакъв момент", допълни красавицата.

"Не деля футбола на мъжка или женска игра. Полът няма значение, важно е човек да си върши работата. Важно е да имаш самочувствие", каза тя.

"Разбира се, че има негативни реакции по време на мачовете. Не получавам някакво специално отношение поради факта, че съм жена. Тъкмо обратното - чувала съм доста по-лоши неща, отколкото някои мои колеги от мъжки пол. Това не ме притеснява по никакъв начин, опитвам се да се справям с изблиците на несъгласия и агресия в рамките на терена по спокоен начин и да укротявам страстите".

Попитана дали има обожатели и ухажори, красавицата отговори: "Не мога да отрека, че има такива хора. Най-близките ми хора не са особено много, приятелите ми могат да се изброят на пръстите на едната ми ръка. Разбира се, семейството ми е до мен, подкрепя ме страшно много през целия ми път във футбола и съдийството".

Тя говори и за домашния си любимец - кучето Айк - "Никога не съм си представяла, че ще живея с куче, но се оказа, че той има много по-стойностни качества от някои хора".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    25 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Никога не съм си представяла, че ще живея с куче, но се оказа, че той има много по-стойностни качества от някои хора". - АБСОЛЮТНО ВЯРНО !
  • 2 глоги

    24 1 Отговор
    ФутболНА реферКА №1 на България Е сред нежната половина. Християна Гутева е изключително талантлива, а Е и много красива. НАИСТИНА Е КРАСАВИЦА,НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА!
  • 3 Спиро Киров

    12 4 Отговор
    Чак красавица не е, но е хубавичка, две мнения няма.
  • 4 Валери божинов

    9 1 Отговор
    Да роди четири деца че се стопихме като народ биологичният часовник цъка.

    Коментиран от #6

  • 5 Четник

    3 3 Отговор
    Всяка кокошка иска да полети като орел ама....
  • 6 Кмет на Симитли

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Валери божинов":

    Бе тя хубаво да роди, ама някой трябва първо да ги направи. А ние станахме "джендъри" вече, влез в които искаш сайт за запознанства и погледни колко "нежни" мъже има в тях. Повече са от жените.
  • 7 Списвач

    2 2 Отговор
    Къде са обидите? Нали говорела за тях?