Last news in Fakti

16 Януари, 2021 17:51 4 825 6

Новият собственик на Ботев Пд изненада всички в клуба

  • антон зингаревич-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Руският милиардер изгледа от трибуната двустранна игра на отбора

Новият собственик на Ботев Пд изненада всички в клуба - 1

Считаният за нов собственик на Ботев Пловдив бизнесмен Антон Зингаревич изненадващо се появи на днешната тренировка на отбора в Коматево, пише "Марица".

Руският милиардер изгледа от трибуната двустранна игра на отбора в компанията на боса на ПИМК Илиян Филипов, изпълнителния директор Даниел Серемидо, Ангел Палийски и още един един негов човек.

Преди заниманието руснакът се е запознал в съблекалнята с футболистите и е разговарял с тях.

Появата на Зингаревич за втори път в България е изненадваща за всички, кръжащи около клуба. Смяташе се, че руснакът ще дойде другата седмица, за да види с очите си как се движат нещата в новата му покупка. Почти сигурно е, че Зингаревич ще наблюдава приятелския мач между "канарчетата“ и Етър, който ще се състои на 23 януари.

Изпреварващото посещение на Зингаревич в Пловдив трябва да е свързано с последни уточнения преди насроченото за 20-ти този месец събрание на акционерите в ПФК Ботев Пловдив АД. На него се очаква да се официализира влизането в клуба на Антон Зингаревич.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    14 4 Отговор
    Само Ботев, ОЛЕ!
  • 2 Без име

    7 2 Отговор
    Идват избори, намирисва.
    Ботев име голяма фенска маса.
  • 3 Лнбфшбрк

    0 7 Отговор
    Следващият мъртвец!!!!
  • 4 КАНАРА И МАН ЮНАЙТЕД ОТ ПЛОВДИВ

    3 1 Отговор
    АЙ КАНАРИ. ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ТИТЛИ ОБИЧАМ ВИ КАНАРИ!
  • 5 браво

    4 0 Отговор
    Да се оправи отбора и да тръгне!....
  • 6 Бонговец

    2 0 Отговор
    Дано Зингаревич забрани на футболистите да полягват нежно на Нямахорец.Няма по/голямо унижение за верните фенове на Ботев ,от това да виждат любимците си в доминирана женска поза