16 Януари, 2021 18:09 1 661 3

Испански журналист постави Али Соу на върха

  • али соу-
  • цска-
  • нападатели-
  • европа-
  • футбол-
  • ченчо алонсо

Така в компания от 10 нападатели, които са се отличили през настоящия сезон, Соу убедително води с 63 отправени удара към противниковите врати

Испански журналист постави Али Соу на върха - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Али Соу оглавява някои от класациите направени от испанския журналист, анализатор и скаут Ченчо Алонсо. Трябва да се уточни, че в подреждането става въпрос за по-непопулярни нападатели в Европа, а не за мегазвездите, чиито постижения никой не оспорва, пише "Мач Телеграф".

Така в компания от 10 нападатели, които са се отличили през настоящия сезон, Соу убедително води с 63 отправени удара към противниковите врати, като зад него са аржентинският таран на Спартак (Москва) Езекиел Понсе (44) и стрелецът на Йънг Бойс Жан-Пиер Нсаме (42).

Соу е втори сред нападателите и по ключови пасове с 18, като пред него е единствено голмайсторът на "Монпелие" Анди Делор с 24.

Националът на Гамбия направо смазва конкуренцията и по финтове, като е направил цели 83 през сезона. Много далеч зад гърба му са Сори Каба от "Мидтиланд" (35) и Езекиел Понсе (34).

Соу води и в класирането за създадени положение за тима си с 25, като споделя първата позиция с французина Анди Делор.

Това показва невероятната активност на нападателя на терена и това, че е следен от много клубове на Стария континент.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината съм аз

    1 4 Отговор
    44 години, друг на 42 години...абе какво го пробутват тоя дето нищо не става ,да ходи да се докаже в някой истински отбор..
    ....ване от долно езерово от отбора ,,бел камен ,,вкара 169 гола ..
    Да се маха тоя циркаджия и некадърник
  • 2 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Борисов а бе Алито да не би да ви опъНва със Стойневия ти колега та все за него пишете?
  • 3 вили ВУЦОВ

    0 1 Отговор
    ВАЖНОТО Е ЧЕ ГО НАБУТВА НА ГОВЕДАТА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЗА ДЕКИШ