Last news in Fakti

17 Януари, 2021 10:44 1 488 6

Испански скаут впечатлен от ас на ЦСКА, предрече му скорошен трансфер

  • валентин антов-
  • цска-
  • трансфер-
  • футбол-
  • антонио арагонесес

Арагонесес се спира в доклада си на техническите, тактическите, физическите и психическите характеристики на национала, като оценката му е отлична

Испански скаут впечатлен от ас на ЦСКА, предрече му скорошен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският скаут и анализатор Антонио Арагонесес направи портрет на един от асовете на ЦСКА - Валентин Антов. Испанецът сподели, че е гледал няколко мача на защитника и предрече негов скорошен трансфер, пише "Мач Телеграф".

Арагонесес се спира в доклада си на техническите, тактическите, физическите и психическите характеристики на национала, като оценката му е отлична. Според него Антов е сръчен в изнасянето на топката и знае кога е точният момент да направи шпагат. Няма проблеми с контрола на топката, умее да изпреварва събитията и не поема ненужни рискове.

Тактически може да покрива зоната на крайните защитници, без да оголва своята. Не губи ориентоция, и дори да е преодолян, умее бързо да се връща и да гони нападателя. Тук се посочва, че той понякога се колебае дали да пресира веднага противниковия играч или да го изчака да се приближи. Влиза в единоборствата без страх от контузия и поема отговорността да търси и раздава топката.

Като недостатъчни Арагонесес отбелязва, че Антов не е много бърз, въпреки че може да компенсира това с пласиране. Освен това той е на мнение, че защитникът трябва да натрупа още мускулна маса. Общата оценка на скаута обаче е, че Антов би бил страхотно попълнение за много отбори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мингея

    9 1 Отговор
    Направо е за Реал Мадрид
  • 2 Аде да извадим малко легионери

    2 2 Отговор
    Че да спрем да се излагаме с отборчета като Малта и Люксембург!
  • 3 Tarnovetz

    1 0 Отговор
    Браво Валыо да надминеш Стою
  • 4 КРАЖБА

    4 8 Отговор
    Антов е талант и притежава футболен ген ! Израснал в ДЮШ на Червено знаме и ЦСКА , после обсебен от Ганчев в момента играе за преименуваните от град Ловеч … Ганчев който фалира ПФК ЦСКА АД няма принос за изграждането и израстването му като футболист , но парите от трансфера на Антов ще потънат в микренския джоб …

    Коментиран от #5

  • 5 Братле

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "КРАЖБА":

    Бързо отивай да си пиеш хапчетата.

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Братле":

    Човека много хубаво е написал вие сте за хапчета дето викате на Литекс тире менте Микре името на отбора който на 09 09 2016г. ФАЛИРА.