17 Януари, 2021 13:18 1 798 4

Бивш футболист на ЦСКА отново нападна клуба

  • томи юрич-
  • цска-
  • футбол

Може би бях прекалено търпелив в периода си в София

Бивш футболист на ЦСКА отново нападна клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на ЦСКА Томи Юрич отново се върна към трудния си период на „Армията“ в изявление в Австралия. Той съжалява, че късно е разбрал, че няма да получи шанс.

„Като футболист искам да играя във възможно най-много мачове и когато това не става, трябва да търся друго решение. Може би бях прекалено търпелив в периода си в София, но с всичко, което се случи с COVID, както и несигурността в Австралия, в определени моменти нямаше опция да се прибера тук. Но ето, че нещата се промениха“, каза таранът пред „The Weekend Australian“.

„Харесваше ми животът в България, защото е подобен на Хърватия, където имам семейство и прекарвам много от времето си в Европа. Но бях разочарован. Разговорите, които имах с ЦСКА, преди да подпиша, бяха наистина обещаващи. Много от нещата, които ми казаха, бяха точно такива, каквито един футболист иска да чуе, но за съжаление нито едно от тях не се случи. Това направи нещата много по-трудни за мен, но тази страница е затворена“, заяви още Юрич, цитиран от „Мач Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3232

    6 6 Отговор
    Спокойно Томи, титлата този сезон ще е на ст. Българска Армия и за теб ще има медал, макар че ти не показа нищо футболно през желия си престой. Най-силния трансфер на ЦСКА е Алън Пардю. Само неговата репутация гарантира че няма да има съдийски тесли, както беше досега.
  • 2 Левски 1914

    5 7 Отговор
    Така е Томи поне си разбрал че шефовете в Литекс обичат да разтягат локуми.
  • 3 Светлю

    3 3 Отговор
    Поне пяроци си взел,при вековните бездомни биволи и кинтите щяха да са само думи
  • 4 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Но не е разочарован, че получаваше 25 000 евро на месец, а вкара 1 гол.