Last news in Fakti

17 Януари, 2021 15:00 1 823 5

Фурнаджиев: Спекулации са това, че някой се бърка в работата на националния треньор

  • атанас фурнаджиев-
  • ясен петров-
  • бфс-
  • национален отбор

Трима от 6-7 се съгласиха за разговори относно треньорския пост - Петров, Георги Дерменджиев и Георги Донков

Фурнаджиев: Спекулации са това, че някой се бърка в работата на националния треньор  - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев говори пред БНТ за новия старши треньор на националния отбор Ясен Петров. Той разкри как се е стигнало до избора на Пловдивския Джанини.

"Всички застанаха зад кандидатурата на Ясен Петров. Трима от 6-7 се съгласиха за разговори относно треньорския пост - Петров, Георги Дерменджиев и Георги Донков. След дискусия в Изпълкома се обединихме около Ясен Петров. Търсим треньор, който да подмлади състава, да даде път на младите, да даде искрица в националния отбор“, заяви Фурнаджиев.

„Сашо Димитров прецени, че за момента е по-добре да води младежкия национален отбор, знаете, че имахме добри резултати.

Да спрем със спекулациите, че някой се бърка на националния треньор. Това наистина са спекулации. Никой не се бърка в определянето на състава - няма такова нещо и не е имало!

Ясен Петров трябва да изгради нов гръбнак на националния отбор от млади футболисти. Договорът е такъв, за да може новото ръководство да направи промени, ако прецени.

Новият треньор ще прецени кои да покани в отбора, той ще проследи подготовката на клубните отбори и формата на съответните футболисти. Ивелин Попов има какво да даде още на националния отбор", добави босът.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма бе

    2 0 Отговор
    Със сигурност некадърното вратарче ще го сложат пак на вратата.

    Коментиран от #2

  • 2 Наглецо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Няма бе":

    И не само това.Тоя дърт комунист е ФУРНАджиев,а изисква от простолюдието да ме викат ФурнаДЖИЕВ ! Пълна пародия ,като оная с турската фамилия КАРА ! Била КаРА ! Пълни отрепки !
  • 3 Иван Грозни

    0 0 Отговор
    Следователно министъра на спорта спекулира с оценките си за работата на г-н Дерменджиев. Какъвто министъра такъв и спорта в България. Този министър не може да си завърже обувките от стоеж, а дава оценки. Ама заплатата голяма. Добре, че го има спортния тотализатор най-голямата , доброволна данъчна система.
  • 4 Говедо

    1 0 Отговор
    Тоя най вероятно щеше да работи на автомивка/по Ицо/, ако не беше кум на най дебелия фен на лефски.
  • 5 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Да спрем със спекулациите, че някой се бърка на националния треньор!
    Значи все пак досега е имало основания да се спекулира!? Тоя май не се и усеща какви ги дръсти?! Като обявят състава за първата контрола ще спекулираме пак!