Last news in Fakti

17 Януари, 2021 17:34 2 095 0

Два отбора от Ла Лига продължават напред за купата на Испания

  • купата на испания-
  • футбол-
  • осасуна-
  • гранада

Вчера Алавес, Кадис и Елче загубиха от втородивизионни тимове и се присъединиха към Атлетико Мадрид, Хетафе, Уеска и Селта, които бяха елиминирани в предишния кръг

Два отбора от Ла Лига продължават напред за купата на Испания - 1

Два отбора от Ла Лига продължават напред на 1/16-финалите в турнира за купата на Испания. Осасуна победи като гост Еспаньол с 2:0, въпреки че бе в експериментален състав. Лидерът в Секунда дивисион бе считан за фаворит, но Мартинес Калво и Енрике Барха донесоха успех за тима от Памплона.

Осасуна взе солиден аванс още през първата част, а каталунците опитаха след подновяването на играта да променят нещата. Включването на рекордната покупка от Бенфика - Раул Де Томас също не успя да помогне.

Гранада също намери място в следващата фаза, след като ликува с 2:1 при визитата си на Малага. Феде и Хорхе Молина бяха точни за победителите.

Вчера Алавес, Кадис и Елче загубиха от втородивизионни тимове и се присъединиха към Атлетико Мадрид, Хетафе, Уеска и Селта, които бяха елиминирани в предишния кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА