Last news in Fakti

18 Януари, 2021 10:02 1 931 4

Левски взе окончателно решение за Габриел Обертан

  • габриел обертан-
  • футбол-
  • левски-
  • селекция-
  • славиша стоянович

Tреньорът Славиша Стоянович иска да окомплектова състава си за пролетния полусезон възможно най-бързо

Левски взе окончателно решение за Габриел Обертан - 1
Снимка: БГНЕС

Габриел Обертан вече не е опция за зимната селекция на Левски. "Сините" са преустановили контактите с агентите на французина, който получи контузия, от която ще се възстановява няколко месеца. Идеята на клуба от "Герена" бе да си върне французина сега и да подпише договор за година и половина. Освен това Обертан така и не успя да докара нещата с Ерзурумспор до раздяла по взаимно съгласие. През лятото едва ли ще се стигне до нови сондажи от Левски към Обертан, дори и той да разтрогне тогава.

Треньорът Славиша Стоянович иска да окомплектова състава си за пролетния полусезон възможно най-бързо. Той вече си осигури подписите на нов вратар и централен защитник. Наставникът е изискал поне още трима нови до края на лагера в Хърватия. Един от тях задължително трябва да бъде централен нападател. Належаща е необходимостта и от десен централен защитник, както и от крило на мястото на продадения Паулиньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    4 2 Отговор
    В тоя пропаднал квартален бардак,няма един с нормално име и фамилия ! По скоро са гей клуб !

    Коментиран от #4

  • 2 БОЕКО

    1 3 Отговор
    Caмo Бoeкo ми дaвa cигурнocт, чe кoмуниcтитe нямa дa ни зaвлaдeят.
    Тoй cъщo e кoмуниcт, нo e дoбър, cпрaвeдлив и хвърля пo 50 лв. мeceчнo. Aз oт бaй Тoшoвo врeмe нe cъм пoлучaвaл eй тaкa пaрa нa ръкa зa нямa нищo. Кaквo щe ми дaдe Хриcтю, Мaя или Cлaви? Нищo.
  • 3 нако

    0 0 Отговор
    Алоу , от блатото , майче гроздето е кисело , а ???!!!
  • 4 555

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Ти само виж как си подхождат - Насиру Мохамед от "Левски"! Не евроидиоти, а световни! Как ли се върти някъде в гроба Апостола заради тия позорници!