18 Януари, 2021 09:15 1 934 5

Ето я призовата тройка за "Футболист на годината"

  • футболист на годината-
  • футбол

В призовата тройка са Валентин Антов от ЦСКА, Антон Недялков от Лудогорец и миналогодишният победител Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив)

Ето я призовата тройка за "Футболист на годината"  - 1

Призовата тройка за "Футболист на годината" за 2020 г. вече е ясна. Победителят в анкетата на БФС, Асоциацията на българските спортни журналисти и "Дакс медия" ще бъде обявен утре. Това ще бъде 60-а юбилейна церемония в историята. Тя ще започне в 18:30 часа и ще бъде предавана пряко в Sportal.bg и Sportal TV.

В призовата тройка са Валентин Антов от ЦСКА, Антон Недялков от Лудогорец и миналогодишният победител Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив). Един от тях ще бъде тазгодишният носител на наградата. Те са събрали най-много гласове от вота, като утре ще стане ясно точно как ще бъдат подредени в крайното класиране.

На церемонията ще бъде обявен и треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-добрите футболисти в българското първенство за 2020 г. по постове - най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър халф, най-добър нападател, най-добър чужденец и най-прогресиращ млад играч. Ще бъде оповестен и изборът за най-красив гол. Ще има награда и за най-добрата българска футболистка за 2020 г. За пета поредна година ще бъде връчена и специалната награда "Лъвско сърце - Трифон Иванов".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    3 4 Отговор
    И тримата номинирани сега ги чувам.
  • 2 един от многото

    7 2 Отговор
    Футбол нямаме , никакъв , интересно от къде се вземат тези футболисти на годината?
  • 3 Левски 1914

    3 3 Отговор
    Щом не са от ЛЕВСКИ не ми ги хвалете.

    Коментиран от #4

  • 4 Тоа па

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Как бе ! Всички награди ще ги оберат двамата инвалиди -Божисопол и Малката перука !
  • 5 стар и видял

    0 1 Отговор
    Най-класен и постоянен в играта си е Антон Недялков, като няма значение в кой отбор играе. Той винаги държи някакво ниво. В момента нямаме друг такъв български футболист. Дори и вратар българин нямаме с постоянно добра игра. Ако всички български футболисти бяха като Антон Недялков, България щеше да е поне на нивото на Уелс.