Last news in Fakti

18 Януари, 2021 09:46 2 509 2

Ето какво наказание грози Меси

  • лионел меси-
  • червен картон-
  • футбол-
  • барселона

Аржентинецът със сигурност пропуска мача за Купата на Испания срещу Корнели

Наказание от 4 мача грози Лео Меси за червения му картон във финала за Суперкупата на Испания, пише Марка.

Аржентинецът със сигурност пропуска мача за Купата на Испания срещу Корнели. Ако Барса продължи, той няма да играе и в следващия двубой от турнира, както и в предстоящите две срещи от Ла Лига - срещу Елче и Атлетик Б.

При положение, че каталунците отпаднат от Купата на Испания, Меси ще пропусне три мача в Ла Лига включително и срещу Бетис.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МесюБаницов

    3 2 Отговор
    Меси, Меси, ако беше Кристияно Роналдо с такъв двоен камшичен удар щеше да отнесе 10 мача и кило злато глоба. Месю няма и 2 мача наказание, защото е любимец на съдиите. Снощи главния видя удара и си обърна главата, за да гледа ВАР, вместо директно да изгони Месю.
  • 2 съдия

    2 0 Отговор
    Тоя брадат козел си го заслужи. Меси не издържа и с право го издрънча по главата. Накрая не беше футбол а пълна лигавене с топката .