Last news in Fakti

18 Януари, 2021 11:05 2 500 5

Гризман: Сами се прецакахме! Всички сме бесни и разстроени!

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • футбол-
  • суперкупа на испания

Когато губиш финал, изпитваш всички лоши чувства, които можеш да намериш в себе си

Гризман: Сами се прецакахме! Всички сме бесни и разстроени!  - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Антоан Гризман вкара два гола в снощния финал за Суперкупата на Испания, но каталунците отстъпиха с 2:3 на Атлетик (Билбао) след продължения.

"Сами се прецакахме! Всички сме бесни и разстроени! Когато губиш финал, изпитваш всички лоши чувства, които можеш да намериш в себе си. Мисля, че лошо се защитавахме. А защитата е много важен момент, който определя изхода на мача.

Имаме ситуации, в които когато се губи топката, когато трябва да се ускори топката, някой трябва да извика. Малко си говорихме на терена, а това е следващото важно нещо. Понякога играчите крещят на терена по съотборниците си, понякога не, коментира Гризман, който се качи в автобуса заедно с Лео Меси.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    6 3 Отговор
    Няма нужда някой да ви вика...нали сте професионалисти или сте такива само когато ви превеждат заплатите.Нормално човек се учи от грешките си и повече не ги допуска.В тзи отбор има играчи които не са за Барса...например Тринкао...не разбрах за какво влезна...а и други има...те са наследство от Бартомеу...
  • 2 Мииии

    3 2 Отговор
    И барцилона и балета са се сдухали съвсем. Играят без хъс, без раздаване.Това тяхното не игра а задължение някакво. Гледам ги и ония Ливърпул, Ювентус, Дортмунд същите Мърфи.
  • 3 сПас

    11 0 Отговор
    ЛИПСАТА НА ПУБЛИКА Е МНОГО ВАЖЕН ФАКТОР КОЙТО ВЛИЯ НА ФУТБОЛИСТИТЕ. В БАРСЕЛОНА ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ Е КУМАН,СЛАБ ТРЕНЬОР С ПРИСЪЩИЯ ХОЛАНДСКИ ИНАТ И УПРАВЛЕНИЕТО НА КЛУБА.

    Коментиран от #4

  • 4 Санитар

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "сПас":

    Абе прав си, ама що пишеш с главни букви, все едно викаш.
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Гризач не разбра ли ,че сбърка дето отиде в барса,идеален си за Реал.