19 Януари, 2021 05:14 1 271 0

Реал Мадрид с нова оферта към Лукас Васкес

  • васкес-
  • оферта-
  • заплата-
  • договор-
  • удължаване-
  • реал мадрид

Става дума за 3-годишен контракт при същата заплата, но предложението като че ли не е по вкуса на футболиста и неговия агент

Реал Мадрид с нова оферта към Лукас Васкес - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Реал Мадрид е отправило нова оферта към Лукас Васкес, чийто договор изтича през лятото, съобщи АВС. Става дума за 3-годишен контракт при същата заплата, но предложението като че ли не е по вкуса на футболиста и неговия агент. Двамата настояват за увеличение на възнаграждението с 15%, заради което досега офертите бяха отхвърлени, добавя медията.

Васкес е на 29 години и кара шестия си сезон в първия тим на "белите". От началото на настоящата кампания той играе на приливи и отливи. Покрай коледните празници юношата на клуба беше с изключителна форма, но преди дни пък провали тима в полуфинала за Суперкупата на Испания срещу Атлетик Билбао, след като сгреши и за двата гола на съперника.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА