Last news in Fakti

18 Януари, 2021 17:25 1 260 0

Пропадна контролата на Черно море с Нефтохимик

  • черно море-
  • футбол-
  • нефтохимик-
  • добруджа

Утре варненци имат две занимания на Албена, а в събота ще проведат контролна среща с тима на Добруджа

Втората контрола на Черно море през зимната подготовка с Нефтохимик пропадна. Проверката с втородивизионния тим трябваше да се играе във вторник, 19 януари, но поради проблеми в отбора на бургазлии, няма да се състои.

"Моряците" стартираха седмицата с една тренировка. Заниманието се проведе на стадион "Младост" във Варна и в него взеха участие всички футболисти. По индивидуална програма се подготвя стражът Иван Дичевски, а на облекчен режим са Даниел Димов и Велислав Василев.

Утре варненци имат две занимания на Албена, а в събота ще проведат контролна среща с тима на Добруджа. Часът и мястото на срещата ще бъдат оповестени допълнително.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА