Last news in Fakti

18 Януари, 2021 18:13 2 035 0

Пиронкова: В самолета ми не е имало заразени с коронавирус

  • пиронкова-
  • коронавирус-
  • зараза-
  • тестове-
  • отрицателни-
  • australian open

"Вече преминахме два теста и очакваме нови такива през всеки 2 дни", заяви българската тенисистка

Пиронкова: В самолета ми не е имало заразени с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова се е разминала с големия ад преди Australian Open и вече тренира. Това обяви самата тя в интервю пред Дарик и успокои феновете си след снощните информации в чуждестранни медии, че в самолета ѝ е имало заразен с COVID-19, което би я поставило под карантина за две седмици, без да има право дори да тренира.

"Вече преминахме два теста и очакваме нови такива през всеки 2 дни. Мерките се спазват изключително стриктно и безкомпромисно. Има и състезатели в много по-сложна ситуация – с пълна забрана за излизане от стаите, въпреки отрицателните си тестове. За щастие в нашия самолет не е имало пътници, които да са дали положителен тест за коронавирус. За това, макар и с ден закъснение проведох първа тренировка днес.

Организаторите се опитват да им осигурят максимално много удобства, но за момента не се очертава здравните власти да им позволят да излязат от стаите си по-рано.

Надявам се нещата да се нормализират до няколко дни и всички да получат възможност за адекватна подготовка преди турнира", коментира Пиронкова.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА