Last news in Fakti

18 Януари, 2021 18:56 1 218 7

Камбуров: Българският футбол показва едно средно европейско ниво

  • камбуров-
  • цска 1948-
  • ниво-
  • футбол-
  • национален отбор

"Националният отбор може би малко страда от това, че нямаме футболисти, които играят в силни европейски първенства", заяви голмайсторът на ЦСКА 1948

Камбуров: Българският футбол показва едно средно европейско ниво - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров изрази любопитно мнение относно класата на българските отбори и футболисти. Според него, родният футбол е на средно европейско ниво, а националите са показали, че не отстъпват кой знае колко на европейските си опоненти.

“Имаме добри млади състезатели. Трябва да се работи с тях, а те да бъдат по-амбицирани и ще имаме хубави резултати. За парите, които се инвестират в българския футбол показваме едно средно европейско ниво, защото имахме два отбора в групите на Лига Европа. За парите, които се дават в България, нивото ни е доста, доста прилично. Националният отбор може би малко страда от това, че нямаме футболисти, които играят в силни европейски първенства. Но не мисля, че толкова отстъпвахме на тези отбори, които ни победиха с 1:0 или ни изравниха накрая. Не трябва да бъдем толкова черногледи, а да гледаме малко по-оптимистично”, обяви Камбуров пред “Евима спорт”.

След това той даде своята прогноза и за развитието на шампионата. “Не съм много по прогнозите, но мисля, че Лудогорец ще затвърди шампионската си титла. За тройката ще има борба, защото отборите са през 3-4 точки”, завърши Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МАЛКА пенсИЯ

    9 1 Отговор
    Ко речи,ко.Тоз голем майтапчия.Значи,щом бием Гиблартар-средно европейско ниво.А ако,недай боже,победим Франция-световно ниво,смешник.
  • 3 Логика на ритнитопка

    7 0 Отговор
    Щом голмайстора е на средна възраст - около 40, значи и футбола ни е тъй. Да, ама не - казваше П. Бочаров- футбола ни е на ниво парцалена топка.
  • 4 Подхуев

    8 1 Отговор
    Камбурка - мазниш ги ти, лизгаш ги яко..да може още малко да издоиш Цеката- докато е ортак с Бацката , да напълниш здраво джабовете...нали така Камбурка!- иначе всичките футбалери сте му ..таковали капаците на Футбола отдавна в Бг-то, баш Ви е през шортите за футбола, пара да има и Балъци да я дават!
  • 5 Тиквун

    7 1 Отговор
    Този манг...ал - колко гола има в националния отбор ? - ООООО/ Значи е на средно ман...галско ниво! От такива куци кранти нямаме футбол. Ако бяхме нормална държава щеще да събира боклуци по улиците некадърника!
  • 6 един от многото

    3 0 Отговор
    Малко под средното ниво на аматьорския футбол в Европа!
  • 7 Един от народа

    2 0 Отговор
    Е, немам коментар