Last news in Fakti

19 Януари, 2021 10:15 2 955 4

Екълстоун: Хамилтън не подписва с Mercedes, защото се опитва да прави шоу

  • екълстоун-
  • хамилтън-
  • договор-
  • mercedes-
  • изисквания-
  • ferrari-
  • формула 1-
  • шоу-
  • преговори

"Ако аз бях на мястото на шефовете в Mercedes, отдавна да съм показал вратата на Хамилтън, ако той не приеме условията, които му предлагам", заяви 90-годишният милиардер

Екълстоун: Хамилтън не подписва с Mercedes, защото се опитва да прави шоу - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион Люис Хамилтън все още няма нов договор с Mercedes и неговата позиция е единствената непотвърдена официално за сезон 2021, а бившият бос на Формула 1 Бърни Екълстоун сподели своето мнение по въпроса и разкри, че световният шампион прави шоу.

„За всички е ясно, че не успяват да се договорят за част от параметрите по новия договор. Цялата тази работа обаче малко се превръща в излишно шоу, което ние наблюдаваме като зрители, за да се задържи Люис в заглавията в тези пусти откъм новини седмици. Ако аз бях на мястото на шефовете в Mercedes, отдавна да съм показал вратата на Хамилтън, ако той не приеме условията, които му предлагам. Няма незаменими хора, за неговото място хората биха карали и без пари. Джордж Ръсел го показа. Яви се по спешност, седна в болида на Люис, излезе на първо място и само лошото стечение на обстоятелствата го лиши от първа победа. Младите пилоти са много подготвени и вече не им трябва време, за да са конкурентни на опитните, както беше по мое време", сподели Екълстоун пред швейцарския вестник "Блик".

„Съвсем неотдавна Себастиан Фетел бе пръв във всички класации, а сега никой не говори положително за него. Във Формула 1 обаче пилотът, както и преди, зависи в голяма степен от автомобила си. Във Ferrari поради някакви причини не успяха да се адаптират към изискванията на Фетел. Шарл Льоклер е талантлив младеж, но Себастиан е по-опитен и трябваше да е пред него. Във Ferrari вътрешната политика винаги е играла важна роля. Този отбор вървеше в една посока единствено с Михаел Шумахер. Сега Себастиан го чака ново предизвикателство. Той трябва да отговори на онези, които се съмняват в способностите му", добави още 90-годишният милиардер за случващото се и във Ferrari.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митю

    1 0 Отговор
    Вероятно са запецнали в/у кланянето и колениченето.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бивш фен на Ф-1

    17 4 Отговор
    Браво Барни! Единственното реално и смислено нещо, което съм чел до сега! Крайно време е да му бият шута на това нагло и безочливо същество! Никога до сега във Ф-1 не е имало такова недоразумение! Затова и съм бивш фен. Ако пропуснех пряко предаване, гледах го на запис!

    Коментиран от #4

  • 4 Емо

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бивш фен на Ф-1":

    Прав си този маркиран ако не беше в Мерцедес хората щяха да са забравили за него! Брикетна се мисли за незаменим,много правлно изказване на Екълстоун!