19 Януари, 2021 11:17 1 184 0

Още едно треньорско уволнение в Серия "А"

  • джампаоло-
  • торино-
  • уволнение-
  • треньор

Торино разкара Марко Джампаоло

Още едно треньорско уволнение в Серия "А" - 1
Снимка: БГНЕС

Торино уволни треньора си Марко Джампаоло, след като се озова в зоната на изпадащите след 18 изиграни кръга в Серия „А“. „Биковете“ направих нулево равенство със Специя през уикенда и с актив от две победи и общо 13 точки заемат 18-о място в класирането.

Уволнението на 53-годишния Джампаоло е втората треньорска смяна в италианския елит от началото на 2021 г. На 7 януари Парма смени Фабио Ливерани с Роберто д'Аверса.

Торино все още не е обявил името на заместника на Марко Джампаоло, който беше назначен начело на отбора на 7 август и подписа двегодишен договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА