Last news in Fakti

19 Януари, 2021 11:31 998 0

Салах заяви, че иска да остане в Ливърпул

  • салах-
  • оставане-
  • желание-
  • ливърпул-
  • договор

"Всичко е в ръцете на клуба", заяви египтянинът

Салах заяви, че иска да остане в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Мохамед Салах обяви, че не е наясно със своето бъдеще и всичко зависи от Ливърпул. Египетският футболист разкри, че неговото желание е да остане на „Анфийлд“. Договорът на 28-годишния нападател с "мърсисайдци" изтича след две години. През миналия месец Салах нагнети обстановката, след като не изключи възможността за трансфер в Барселона или Реал Мадрид. Сега той прехвърли топката в полето на Ливърпул, заявявайки, че всичко зависи от ръководството на клуба.

"Не знам. Ако ме питате, аз искам да остана в Ливърпул, който е възможно по-дълго, но както съм казвал и преди, всичко е в ръцете на клуба“, коментира Салах в интервю за норвежкия телевизионен канал „TV2”.

"Аз винаги ще давам 100% от себе си до последната минута. Аз съм в този клуба и искам да спечеля, колкото е възможно повече трофеи. Искам да давам 100% от себе си за хората, които ми показват своята любов”, добави той.

Салах премина в Ливърпул през 2017 година с трансфер от Рома. За мърсисайдци има 86 гола в 124 мача във Висшата лига.

"През този сезон има много контузени в състава и това разбира се, че ни се отразява. Ние имаме някои топ играчи, като Върджил ван Дайк, Джо Гомес и Диого Жота, които са извън игра за продължителен период от време. Ситуацията щеше да бъде много по-добра, ако всички те бяха на линия. Ние не може да се оправдаваме и трябва да се справим по възможно най-добрия начин“, каза още Мохамед Салах.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА