Last news in Fakti

19 Януари, 2021 12:45 1 144 0

Агуеро ще трябва да намали заплатата си, ако иска да остане в Манчестър Сити

  • агуеро-
  • оставане-
  • заплата-
  • намаляване-
  • договор-
  • манчестър сити

Аржентинецът иска да продължи договора си с "гражданите" за още една година

Агуеро ще трябва да намали заплатата си, ако иска да остане в Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Агуеро трябва да приеме сериозно намаляване на заплатата си, ако иска да остане в Манчестър Сити и да продължи своя договор с клуба. Настоящият контракт на аржентинеца с „гражданите“ изтича в края на сезона, когато той ще може да напусне „Етихад“ като свободен агент.

Желанието на Агуеро е да остане в Манчестър Сити и да продължи договора си с още 12 месеца. Въпреки опитите на неговите представители да преговарят с ръководството на Манчестър Сити, на този етап не са проведени никакви разговори за подновяването на споразумението между двете страни. Заплатата на Агуеро в Манчестър Сити възлиза на 260 хиляди паунда на седмица.

През последните две години аржентинският футболист има множество проблеми с контузии. От Манчестър Сити са склонни да предложат нов договор на нападателя, но само при положение, че той се съгласи възнаграждението му да бъде намалено с 50%. Агуеро е поставен пред дилема, защото като свободен агент може да взима близо до сегашната си заплата. Към него има сериозен интерес от Пари Сен Жермен и Барселона.

Ръководството на Манчестър Сити едва ли ще се съгласи да поднови неговия контракт без сериозно съкращение на заплатата. Агуеро спечели четири пъти шампионската титла във Висшата лига, пет пъти Купата на Лигата и веднъж Купата на Англия с екипа на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА