19 Януари, 2021 13:46 1 415 0

Мартин Смоленски продължава да бъде играч на ЦСКА

  • смоленски-
  • акрапович-
  • оставане-
  • цска

17-годишният нападател вкара два гола на Септември (Симитли) в неделя (3:0)

Мартин Смоленски продължава да бъде играч на ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Мартин Смоленски ще бъде част от ЦСКА и през пролетта. 17-годишният нападател вкара два гола на Септември (Симитли) в неделя (3:0), а с цялостното си отношение към тренировъчния процес и със своето трудолюбие си е заслужил да продължи да се готви с мъжете.

През есента Смоленски изигра по 1 мач за първенство и за купата, още три пъти попадна в групата и бе картотекиран в списък Б в Лига Европа.

През пролетния дял той отново ще чака шанса си при мъжете, а и ще играе основна роля при юношите старша възраст в Елитната група до 19 години, водени от Добри Митов.

Под наем се очаква да бъдат отдадени нападателят Радослав Живков и вратарят Илия Шаламанов, които също изкараха лагера в Алания, но стражът не записа и минута в контролите. През есента те играха в Литекс и нищо чудно отново да бъдат изпратени в Ловеч, пише „Тема Спорт“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА