Last news in Fakti

19 Януари, 2021 18:06 1 125 1

Шеф на ПСЖ: Не мисля, че има клуб, който може да си позволи Мбапе и Неймар

  • килиан мбапе-
  • неймар-
  • псж-
  • футбол

Цената на Килиан Мбапе, поставена му от клуба е в размер на 222 млн. евро

Шеф на ПСЖ: Не мисля, че има клуб, който може да си позволи Мбапе и Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо охлади мераците на европейските грандове за френската звезда Килиан Мбапе. Името на талантливия футболист непрестанно е спрягано за всички големи томове на Стария континент, но според бразилеца в момента няма друг клуб, освен ПСЖ, който може да си позволи да плаща заплатата му.

Като основен фаворит за подписа на Мбапе се смята Реал Мадрид, но по думите на Леонардо, дори и „белите” не могат да отделят толкова средства в момент на криза.

„Да избираме между Неймар или Мбапе за следващия сезон? Вярно е, че ситуацията е много сложна, но ако в момента ПСЖ няма средствата да задържи двете си звезди, то кой клуб би имал финансовите възможности да плаща заплатата на всеки един от тях. Не мисля, че има такъв клуб”, отсече Леонардо.

Отделно цената на Килиан Мбапе, поставена му от клуба е в размер на 222 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страхотно

    0 0 Отговор
    Ми значи да спират да играят, като е просто човешкото племе, кой виновен