Last news in Fakti

19 Януари, 2021 20:20 2 257 1

Ето коя е футболистка на България за 2020 година

  • евдокия попадинова-
  • футболистка-
  • футбол-
  • женски футбол-
  • наполи

Представителката на италианския Наполи е №1 за изминалата година

Ето коя е футболистка на България за 2020 година - 1
Снимка: БГНЕС

Евдокия Попадинова спечели приза за най-добра футболистка на България през 2020 година. В призовата тройка влязоха Евдокия Попадинов, Лилияна Костова и Симона Петкова.

Именно представителката на италианския Наполи завоюва наградата за Най-добра футболистка през 2020 година.

Това бе поредно признание за нея.

„Не очакавах. Тази година беше трудна не само за мен, а и за всички. Успях да премина в Дания, но нещата не се получиха, както очаквах. След това преминах в Наполи и съм много щастлива. Радвам се за тази награда и да постигна успехи в тима си. Радвам се, че съм отново в Европа и играя в Серия А. Искам да пожелая на всички мои опонентки да са живи и здрави и да продължават да помагат за развитието на женския футбол“, заяви победителката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    1 0 Отговор
    Играе в Италия, а е избрана за най-добра футболистка на България. Пълна лудница.