20 Януари, 2021 09:56 812 0

Севиля потрепери срещу Алавес, но стигна до победата

  • сусо-
  • дузпа-
  • алавес-
  • мендес-
  • ел насри

Севиля спечели с 2:1, но домакините изпуснаха дузпа в продължението на срещата

Севиля потрепери срещу Алавес, но стигна до победата - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля победи Алавес с 2:1 като гост в двубой от 19-ия кръг на испанската Ла Лига.

Ел Насри дава аванс на гостите още в третата минута, но домакините отвърнаха на удара в 12-ата с попадение на Мендес за 1:1. Сусо оформи крайното 2:1 за Севиля в 30-ата минута, но интересните моменти не спряха дотук.

Гол на гостите беше отменен в 85-ата минута заради игра с ръка, а в продължението на срещата Алавес получи дузпа, но пропусна да изравни след добра намеса на вратаря на Севиля при удара на Хоселу.

Успехът изстреля Севиля на четвърта позиция с 33 точки само на една зад третия Барселона и на четири зад втория Реал (Мадрид). Атлетико е начело с 41 точки и два мача по-малко от преследвачите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА