Last news in Fakti

20 Януари, 2021 11:43 1 004 0

Лампард: Когато се съгласих да поема Челси знаех, че няма да ми е лесно

  • лампард-
  • челси-
  • лестър-
  • загуба-
  • напрежение-
  • резултати

"Просто трябва да продължим да се борим", заяви наставникът на "сините" от Лондон след загубата от Лестър

Лампард: Когато се съгласих да поема Челси знаех, че няма да ми е лесно - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри разочарованието си от загубата на неговия тим с 0:2 от Лестър. След поражението лондончани се смъкнаха на осмо място в подреждането с 29 точки. "Лисиците" пък са лидер в класирането с 38 - на една от втория Манчестър Юнайтед, който обаче е с мач по-малко.

Лампард заяви след загубата, че е свикнал с напрежението и знае как да се справи с него.

"Когато поех поста, знаех, че няма да е лесно и каква ще бъде реакцията на лошите резултати. Имахме забрана за трансфери, играехме с младежите, после се появиха нови играчи, които се опитват да наберат оптимална форма и да се адаптират към отбора. Просто трябва да продължим да се борим. В средата на ноември нещата изглеждаха на другия полюс, но сега не всичко е така безоблачно. Не сме единствените с проблеми, както и аз не съм единствения мениджър под напрежение. Свикнал съм с него и мога да се справям. Надявам се скоро да преодолеем този труден период", сподели мениджърът на Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА