Last news in Fakti

20 Януари, 2021 12:29 1 541 2

Венци Стефанов: Неделев можеше да стане не един, а няколко пъти номер 1 на България

  • стефанов-
  • неделев-
  • футболист на годината-
  • сериозност-
  • контузии-
  • илиев-
  • коментар

"Ако беше малко по-сериозен и с по-малко контузии, Тодор щеше да спечели", смята собственикът на Славия

Венци Стефанов: Неделев можеше да стане не един, а няколко пъти номер 1 на България - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира избора на Димитър Илиев за "Футболист на годината". Капитанът на Локомотив (Пловдив) спечели наградата за втора поредна година, като според боса на "белите" при друго обстоятелства същата съдба е могъл да има звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

"При тази ялова година и слаб национален отбор е нормално да нямаме изявен фаворит за "Футболист на България". Всеки можеше да стане номер 1 за 2020 година. Не че имам нещо против Димитър Илиев, категорично не. Уважавам го момчето, добър футболист е, избрали са го. Аз не вярвам да е имало някакви задкулисни игри. Ако Неделев беше малко по-сериозен и с по-малко контузии, можеше не един, а няколко пъти да стане номер 1 на България. Това момче притежава изключителни качества, но… Единствено съм доволен от избора за треньор на годината. Напълно заслужено спечели Николай Киров, когото много уважавам и ценя", каза Стефанов пред "БЛИЦ".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо 73 канар

    1 0 Отговор
    Голям пропилян талант.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Има усет към топката,но Котков,Начко.....Те бяха Гении и само това,че са родени тук те ги направи носители на златна топка.А и тук в бг май не станаха Номер 1!Сред куците коне,НЕделев се откроява,като Мислещ и можещ,перфектен пас и Добър удар!Мислещите хора,пазят главата си,това не е минус!И,Котков и Начко с глава не играеха!Най красивия гол на бг-национален отбор е Срещу португалия на Васил Левски Стадион!Как един път не го показахте!Аз бях на Стадиона под Козирката,воден за ръка на крехка възраст и ръст!Но го помня съвсем Ясно:Дайте и ще видите и Гунди и Котков и Динко Дерменджиев!