Last news in Fakti

20 Януари, 2021 21:02 2 129 0

Ювентус разменя трансферна издънка за нападател от Бундеслигата?

  • федерико бернардески-
  • кшищов пьонтек-
  • херта берлин-
  • ювентус-
  • футбол

Немците са изявили желание да привлекат италианското крило в състава си още сега

Ювентус разменя трансферна издънка за нападател от Бундеслигата?  - 1

Ювентус ще се опита да размени Федерико Бернардески за Кшищов Пьонтек от Херта Берлин. Немците са изявили желание да привлекат италианското крило в състава си още сега, а от другата страна Андреа Пирло спешно желае още един централен нападател.

“Corriere di Torino” съобщава, че двата клуба вече са в контакт и подобна сделка е напълно възможно да се случи в последните дни от януарския траснферен прозорец.

Пьонтек има сериозен опит в Серия А с екипите на Дженоа и Милан, което ще е в голяма полза на “бианконерите”, ако се стигне до трансфер.

Бернардески пък пристигна в Торино преди 4 години, но така и не успя да се наложи в състава. Неговият агент е съобщил, че Федерико е готов да поеме ново предивизкателство и да заиграе в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА