Last news in Fakti

21 Януари, 2021 09:32 3 376 8

Хабиб Нурмагомедов: Не ме карайте да правя нещо, което ще разочарова майка ми

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • бойни спортове-
  • битка

Постигнах почти всичко в спорта и няма боец, с когото искам да се бия в момента

Хабиб Нурмагомедов: Не ме карайте да правя нещо, което ще разочарова майка ми - 1
Снимка: БГНЕС

Хабиб Нурмагомедов отново си противоречи с нещата, които говори пред Дейна Уайт и пред медиите, пише mma.bg. "The Eagle" се срещна с президента на UFC преди няколко дни, за да обсъждат неговото бъдеще. Уайт разкри, че Хабиб ще се завърне в клетката, но искал да види нещо специално от неговите колеги в лека категория, които ще се бият този уикенд на UFC 257 в Абу Даби.

В интервю за Sport24ru Нурмагомедов се обърна на 180 градуса и сподели, че няма да разочарова майка си и не планира в близко бъдеще да се бие в UFC.

“Нека започнем с това, което мотивира хората. Глад? Трябва да има мотивация и някакъв глад. В спорта съм от много години и се бия цял живот. Постигнах почти всичко в спорта и няма боец, с когото искам да се бия в момента. Знам, че има много бойци, които искат да правят пари. Аз какво да правя?”, заяви Хабиб пред Ярослав Степанов.

“Много хора не искат да разберат моята страна. Нещо трябва да се случи, за да се завърна. В близко бъдеще ще се бият Зубайра, Тагир и Ислам. Имам много бизнес проекти, които са в ход. Моята ММА организация ще проведе събития на много места в Русия и ОАЕ. Битките ми в клетката не са приоритет.

Тренирам, защото тренировките са удоволствие. Наслаждавам се на всички тренировки. Ако говорим за битки, тогава ще ви кажа, че не са в моите планове. Моята майка е най-ценното, което ми остана. Не ме карайте да правя нещо, което ще я разочарова.

Нямам никакви планове, свързани с UFC в близко бъдеще. Дори и не мисля за подготовка за бой. Не ме мъчете и ме оставете да се наслаждавам. Жертвал съм много, за да стигна до това ниво”, каза още той.

Преди няколко дни Рамазан Рабаданов, който е близък до Нурмагомедов сподели, че Хабиб използва Дейна Уайт. Непобеденият боец искал да държи титлата възможно най-дълго, за да я предаде на Ислам Махачев. Това ли е целта на Нурмагомедов?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    5 0 Отговор
    Октагонът- съвременния Колизеум!
  • 2 Алфа Вълкът

    6 12 Отговор
    100% фей е тоя като Бадр Хари. Женят се да си изпълнят дълга пред Алаха. Но истинска любов я правят само с мъже!

    Коментиран от #3

  • 3 Ти нещо

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Си изкукуригал,не си нормален

    Коментиран от #7

  • 4 Махмуд

    9 1 Отговор
    Не му трябват повече битки и ще остана завинаги в историята като велик и непобеден шампион.
  • 5 AJAX

    6 2 Отговор
    НЕ ГО ПРАВИ...ВЕЛИК СИ И ТАКЪВ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ...РАЗКАЗА ИМ ИГРАТА...

    Коментиран от #6

  • 6 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "AJAX":

    Честно с 30 мача и е бил велик?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.