Last news in Fakti

21 Януари, 2021 18:13 1 055 0

Франк Лампард има три мача, за да се спаси от уволнение

  • лампард-
  • уволнение-
  • ултиматум-
  • представяне-
  • челси

Ако резултатите и представянето в тях не са задоволителни, той може да бъде уволнен преди дербито с Тотнъм, което трябва да се проведе на 4 февруари

Франк Лампард има три мача, за да се спаси от уволнение - 1
Снимка: БГНЕС

Резултатите на Челси трябва да се подобрят незабавно, ако Франк Лампард иска да запази своята работа като мениджър на лондончани. Според медиите на Острова следващите три мача на "сините" ще бъдат решаващи за бъдещето на младия специалист. Ако резултатите и представянето в тях не са задоволителни, той може да бъде уволнен преди дербито с Тотнъм, което трябва да се проведе на 4 февруари.

Въпросните три срещи са срещу Лутън Таун в четвъртия кръг на ФА Къп, Уулвърхамптън и Бърнли. И в трите двубоя Челси е домакин, така че собственикът на клуба Роман Абрамович иска да види победи и убедителна игра в тях. Руският милиардер притежава Челси от 18 години, като за този период отборът е имал 12 мениджъри.

Вчера се появи информация, че собственикът предпочита следващият треньор на отбора да бъде германец. Спрягат се имената на Томас Тухел, Юлиан Нагелсман и Ралф Хазенхютъл. Масимилиано Алегри обаче продължава да бъде част от списъка от потенциални наследници на Лампард.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА