21 Януари, 2021 19:44 2 807 8

Йозил ще взима 80% по-малка заплата във Фенербахче

  • фенербахче-
  • заплата-
  • йозил-
  • арсенал-
  • трансфер

32-годишният плеймейкър ще прибира по приблизително 67 000 паунда седмично в турския гранд, което е с 283 000 по-малко от седмичното му възнаграждение в Арсенал

Йозил ще взима 80% по-малка заплата във Фенербахче - 1
Снимка: БГНЕС

Месут Йозил ще получава с 80% по-ниска заплата във Фенербахче, отколкото прибираше досега като играч на Арсенал. Според информациите 32-годишният плеймейкър ще взима по приблизително 67 000 паунда седмично в турския гранд, което е с 283 000 по-малко от седмичното му възнаграждение в Арсенал. Договорът на бившия германския национал с "жълто-сините" ще бъде за 3,5 години.

В контракта обаче има много сериозни бонуси за Йозил. Ако Фенербахче спечели шампионската титла на Турция за първи път от 2014 година, то плеймейкърът ще прибере допълнителни 445 000. Ако "фенерите" пък се класират за групите на Шампионската лига, Йозил ще получи допълнителна сума, която е равностойна на 222 000 паунда.

Предполага се, че утре Фенербахче най-сетне ще представи официално Йозил.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    15 0 Отговор
    Играта му в Реал Мадрид беше чудесна и изглежда и му беше върхът...Близо половин милион български лева на месец..пак не е зле...все пак е на 32...
  • 2 Бай Иван от Каспичан

    11 1 Отговор
    Аууу жив да го ожалиш😢
  • 3 Порно

    8 12 Отговор
    Затова пък ще е близо до любимия султан Ердоган. И ще може да си го цунка където иска. Отдавна трябваше да му бият шута.

    Коментиран от #4

  • 4 Не само до султана

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Порно":

    ще е близо и да Кърджали, преди много години, едно дете взето от там за еничар, е създало с местна нинджа от Цариград, първия от многото прадеди на фамилията Йозил! Коренът му е български, баща му тръгва за Германия от еничарския квартал на великия град!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Еее,така са Турците

    3 1 Отговор
    Не всичко е пари,трябва и гордост и това достойнство го притежават единственно Турците,човека остави последните неизплатени 7 мил паунда в Арсенал,каза че не ги иска,въпреки че можеше да ги вземе,в историята на футбола има ли такъв случай?няма и неможе да има.Турците са мъжкари

    Коментиран от #8

  • 8 Полека са напъва е

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Еее,така са Турците":

    Ще скъсаш някой чорапогащник! Има много такива случаи, ама зомбираната ти турска тиква, където и да се намира, все около Анадола ще се филмира! Иначе мъжкари са! Квото им пратихме през онова Велико лято, по мъжкарски си го обидиха!