Last news in Fakti

22 Януари, 2021 08:53 1 550

Efirbet: Какво да имаме предвид при избора на сайт за залози?

  • залози-
  • efirbet-
  • букмейкър

Когато залагате пари е важно да знаете, че всичко ще бъде сигурно и няма да има риск от злоупотреби

Efirbet: Какво да имаме предвид при избора на сайт за залози? - 1

Изборът на букмейкър може да бъде не чак толкова лесна задача, тъй като всички сайтове за залози се стараят да не изостават от конкурентите си. Важно е да обърнете внимание на редица критерии и на база вашите нужди и интереси да изберете къде да правите залозите си.

Разбира се, когато залагате пари е важно да знаете, че всичко ще бъде сигурно и няма да има риск от злоупотреби. При лицензираните за България букмейкъри това няма как да се случи, тъй като щом са получили въпросния лиценз, значи всичко е законно и прозрачно. Това не означава, че останалите популярни сайтове за залози са несигурни, но при тях е необходима да използвате алтернативна връзка, а и не плащат данъци към държавата. Ще липсва също версия и съпорт на български език.

Важно за всеки букмейкър е и да предложи достатъчно голямо разнообразие от пазари, тъй като това ще осигури повече възможности за неговите клиенти. Всички букмейкъри у нас обаче включват много възможности за залози и ако нямате специфични изисквания за конкретни пазари, това вероятно няма да е толкова значим фактор за вас. От друга страна обаче, от съществено значение са коефициентите, тъй като те са пряко свързани с потенциалната ви печалба. Тук нещата са прости, по-високи коефициенти носят повече приходи. Няма обаче да откриете един букмейкър, който да обединява най-високите ставки за всички селекции в различните спортни събития.

Подобно на разнообразието на пазари, то наличието на много и интересни игри също е добра стратегия от страна на компаниите за привличане на клиенти. В това отношение например, palms bet е един от букмейкърите с доста солиден набор от игри, както в спортната си секция, така и в тази за казино. Разбира се, останалите сайтове за залози също имат с какво да заинтригуват потребителите.

Бонусите винаги са били и ще продължават да бъдат истинско изкушение да си направиш регистрация в дадения букмейкър. По традиция най-голямо внимание се обръща на началния бонус, при направа на нов акаунт, но не липсват и различни периодични промоции, които отделните букмейкъри пускат, за да поощрят и да амбицират клиентите си. Преди да сграбчите какъвто и да е бонус обаче, уверете се, че добре сте се запознали с неговите условия.

Кешаут е една от доста използваните опции в букмейкърите и не става въпрос само за наличието му, а и за това колко добре е разработена. Важно да знаете, при кои пазари се предлага, а също така и да проучите, колко добри са предложенията за затваряне на залога преди края на спортното събитие. Използването на кешаут опцията не винаги е по-доброто решение, но все пак, факт е, че може да си подсигурите някаква, макар и не максимална печалба.

Няма две мнения по въпроса, че залозите на живо са доста по-атрактивни от класическите. Те носят повече тръпка, а обикновено и високи коефициенти. Ако към залозите има и стрийминг на живо, тогава става наистина интересно. Имате възможността да видите как се представя даденият отбор и след това да прецените какъв да бъде залогът ви. Много букмейкъри предлагат такава опция, но не при всички има достатъчно голямо разнообразие от поддържани събития на живо.

Всеки уважаващ се букмейкър трябва да има мобилна версия на своя сайт, като повечето разполагат и с разработено приложение, при което максимално лесно може да направите залог. Проучванията показват, че всяка изминала година процентът на залагащите през телефона си се увеличава с големи темпове, а компаниите в хазартната индустрия добре знаят това и се стараят всички налични възможности в десктоп версията да бъдат внедрени и то по максимално удобен начин в мобилна апликация.



Свързани новини