22 Януари, 2021 09:50 1 360 3

Френски клуб привлича звезда на Левски

  • найджъл робърта-
  • футбол-
  • левски-
  • трансфер

Отборът е в последната третина на класирането, а ниската цена от 900 000 евро е направила нидерландеца особено привлекателен за французите

Френски клуб ще е най-вероятният нов собственик на нападателя на Левски Найджъл Робърта, информира в. "Мач Телеграф".

Отборът е в последната третина на класирането, а ниската цена от 900 000 евро е направила нидерландеца особено привлекателен за французите.

Хора, близки до мениджърския екип на Робърта, споделят, че е почти нулева вероятността нападателят да се окаже в Динамо Загреб, каквато информация се появи в четвъртък.

Старши треньорът на "сините" Славиша Стоянович привика на разговор Робърта след края на сутрешната тренировка в хърватския град Умаг. Двамата говориха за ситуацията около нидерландеца, който отказа оферта от Унгария, а през подготовката показва и голямо желание да работи със Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дЖурналист

    4 1 Отговор
    Абе, вчера пишете, че е продаден на Динамо Загреб, днеска го продавате във Франция. А утре, къде ще е продаден, пишман списвачи?!
  • 2 Мимч

    4 0 Отговор
    Те всеки ден пишат,че е продаден в някой отбор.Утре пък някъде другаде,а на края пак тук.Как да ви се вярва.пишете нещо което е реално,а не фантасмагории.....
  • 3 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    НАЙ ДОБРЕ Е ДА СИ ОСТАНЕ ТУК
    ДО ЛЯТОТО. ТРЕНЬОРА ГО ИСКА.
    ПАРИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ. ТРЯБВАТ НИ
    ИСТИНСКИ ЛЕВКАРИ. ДОБРЕ Е, ЧЕ
    НАЛАГАТ МЛАДИ ОТ ШКОЛАТА.