22 Януари, 2021 10:22 1 224 0

Легенда на Лудогорец хвалил ЦСКА пред футболист, с възможен трансфер на "Армията"

  • цска-
  • футбол-
  • трансфер-
  • джорди кайседо

Кайседо се завърна в Еквадор, след като влезе в конфликт с настоящия си клуб - бразилския втородивизионен Витория Баия

Легенда на Лудогорец хвалил ЦСКА пред футболист, с възможен трансфер на "Армията" - 1

До броени дни нападателят Джорди Кайседо трябва да стане футболист на ЦСКА. От "Армията" са в напреднали преговори с 23-годишния еквадорец, който понастоящем е в родината си.

Кайседо се завърна в Еквадор, след като влезе в конфликт с настоящия си клуб - бразилския втородивизионен Витория Баия. Той остана извън групата за последните два мача на тима в Серия "Б" и бе изваден от тренировките на първия състав, заради което е поискал от ръководството да прекрати договора му. Футболистът дори е заплашил, че ще съди клуба, тъй като от Витория закъсняват и му дължат няколко заплати.

Пред местното радио Play FM агентът на играча Ернан Банато обяви, че в съвсем кратки срокове двамата ще преценят къде да продължи кариерата на нападателя.

"Ще отида в Гуаякил, за да определим бъдещето на Джорди Кайседо. Ще вземем решението заедно с него", каза Банато, а срещата им трябва да се е състояла вчера.

Острието е искан и от други отбори, най-вече от Еквадор, като местните медии спрягат основно грандовете Барселона СК и Емелек. Желанието на Кайседо обаче е да играе в Европа. Той е останал впечатлен от историята на "червените", а добри думи за ЦСКА е чул и от бившите играчи на Лудогорец Марселиньо и Жуниор Кишада, с които са съотборници във Витория Баия.

Нападателят е роден на 18 ноември 1997 година, висок е 185 см и впечатлява със сериозна физика и бързина. Играе добре с глава, отличава се и с мощни пробиви. Той има 120 мача и 23 гола в кариерата си, като е играл за три клуба - еквадорския Ел Насионал (16 мача, 8 гола), чилийския Универсидад Католика (59 мача, 6 гола) и бразилския Витория, където е записал 45 срещи с 9 попадения. За младежкия национален отбор на Еквадор има 11 двубоя и се е разписал 4 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА