22 Януари, 2021 10:40 1 098 0

Лудогорец все по-близо до желан нападател

  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфер-
  • нано меса-
  • кадис

Лудогорец е готов да даде 250 000 евро за нападателя

Лудогорец все по-близо до желан нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на елитния испански Кадис, Нано Меса, който е желан от българския шампион Лудогорец, е все по-близо до Разград. ElDesmarque пише, че от двете оферти за испанеца от българския тим и белгийския Беверен тази на "орлите" е по-сериозна.

Според изданието се очаква развръзка за трансфера до края на седмицата. Лудогорец е готов да даде 250 000 евро за нападателя. Меса е гласен за заместник на контузения Ихинио Марин.

Той получи тежка травма в двубоя с Монтана на "Огоста" през есенния дял и е малко вероятно да се върне до края на сезона. Така новият треньор Валдас Дамбраускас разчита в предни позиции само на един чист нападател - Клаудиу Кешеру.

Кадис привлече Меса през миналото лято. Договорът на нападателя с отбора от Ла Лига е за четири сезона - до 30 юни 2024 година. Нано Меса има само 8 минути от началото на сезона в испанското първенство и 15 за Купата на краля. Опцията е да бъде даден под наем на Лудогорец с възможност за откупуване на правата му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА