22 Януари, 2021 12:36 1 391 4

Сираков потвърди за трансфера на играч на Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • иван андонов

Да, трансферът на Иван Андонов е осъществен - мисля, че в понеделник той пътува за Италия

Босът на Левски Наско Сираков потвърди, че младият вратар на отбора Иван Андонов ще премине в тима на Фиорентина. Това е втори изходящ трансфер на "сините" от декември насам, когато те трансферираха Станислав Иванов в американския Чикаго Файър.

"Да, трансферът на Иван Андонов е осъществен. Мисля, че в понеделник той пътува за Италия", заяви Сираков пред колегите от "Блиц".

"Нищо засега няма за Робърта. Нито за Франция, нито за Динамо (Загреб) или където и да е било", коментира още собственикът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 фен

    3 1 Отговор
    Посъбрахте,някой лев,нема ли да връщате,на феновете.

    Коментиран от #4

  • 3 Продавай

    5 2 Отговор
    Взимай кинтите и закривай. Не става. Така не разбрахте ли? Тук всичко е лъжа и измама. Трябва да се въведе немският модел. С малко пара от феновете акционери. С работа в школите. Изграждане и продаване на продукт. С готови милиони на поредния крими спонсор пак до никъде. Ей ги и Ботев. Поредната бащица кацнала от някъде за ден да мине друг да дойде. Ще припере нещо. Ще чопне нещо и бегал.И после олеле Боко спасявай. Спасявай ама си отива и този крими руснак ще има да влачи. Трябва прозрачност и един модел за вдички клубове.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.