22 Януари, 2021 13:10 5 827 5

Бившата на Марадона предизвика гнева на всичките му близки с наглостта си

  • диего марадона-
  • футбол-
  • росио олива

Блондинката беше хваната да харчи парите на Божията ръка и да прави огромни покупки за близо половин милион евро с кредитната му карта след кончината му

Бившата на Марадона предизвика гнева на всичките му близки с наглостта си - 1


Бившата партньорка на футболната легенда Диего Марадона, починал в края на миналата година, Росио Олива предизвика гнева на всичките му близки с наглостта си.

Блондинката беше хваната да харчи парите на Божията ръка и да прави огромни покупки за близо половин милион евро с кредитната му карта след кончината му на 25 ноември с ясното съзнание, че друг трябва да връща похарченото от нея.

Действията ѝ бяха разкрити от адвоката на Марадона - Марио Бодри, който дори я обвини, че е давала картата с парите на Дон Диего на свои близки.

Бившата на Марадона предизвика гнева на всичките му близки с наглостта си

Според адвокати стореното от нея е подсъдно, тъй като може да се разглежда като присвояване на самоличност, а освен това и като кражба на финансови средства от наследниците му.

Припомняме, че Олива не беше допусната на погребението на Марадона и се оплака от лошото отношение на дъщерите му, което може да и е дало мотив да извърши финансовите престъпления.

Стореното от Олива беше потвърдено от детектор на лъжата, на който тя се подложи при гостуването си в тв шоу (2:15 на видеото). "Вече изясних това. Машината ви лъже. Знам, че лъже, защото знам истината", обяви блондинката и видимо се изнерви.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосип Броз Тито

    17 4 Отговор
    Ясно е, че е златотърсачка... като ги гледам, не го е взела щото е бил много красив...
  • 2 Ехаа

    8 2 Отговор
    Две футболни топки е глътнал наведнъж..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.