22 Януари, 2021 14:25 1 081 0

Футболистите на Ман Сити ще се събличат в бар за двубоя срещу Челтнъм

  • манчестър сити-
  • футбол-
  • челтнъм-
  • таун майкъл дъф-
  • виктъри бар-
  • фа къп

Съставът на "небесносините", който е оценяван на 950 милиона лири, играе срещу четвъртодивизионния отбор на "Джони-Рокс Стейдиъм"

Футболистите на Ман Сити ще се събличат в бар за двубоя срещу Челтнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Манчестър Сити ще използват бар в Челтнъм за съблекалня, когато гостуват на местния отбор в среща от четвъртия кръг в турнира за купата на Футболната асоциация в Англия.

Съставът на "небесносините", който е оценяван на 950 милиона лири, играе срещу четвъртодивизионния отбор на "Джони-Рокс Стейдиъм". Гостуващите тимове на този стадион използват "Виктъри Бар" за своя съблекалня по време на пандемията от коронавирус.

"Те ще се преобличат в бар. Опитваме се да бъдем възможно най-гостоприемни, но не смятам, че това би било нещо специално за тях. Опитваме се да спазим протоколите. Те ще бъдат на същото място, на което са били много отбори от четвърта дивизия. Все пак се надявам да им дадем всичко, от което имат нужда", заяви мениджърът на Челтнъм Таун Майкъл Дъф.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА