Last news in Fakti

23 Януари, 2021 01:00 1 271 0

Йодегор е все по-близо до Арсенал

  • йодегор-
  • арсенал-
  • наем-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Халфът на Реал Мадрид поиска да бъде преотстъпен при "артилеристите"

Йодегор е все по-близо до Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Завръщането на Мартин Йодегор под наем в Реал Сосиедад изглежда все по-малко вероятно. Норвежкият полузащитник на Реал Мадрид по-скоро ще премине в Арсенал, пишат испанските медии.

22-годишният халф поиска от ръководството на „белия балет“ да бъде преотстъпен, защото под ръководството на Зинедин Зидан рядко получава шанс за изява. Той дори бе оставен извън състава за злополучното гостуване на Реал на Депортиво Алкояно в турнира за Купата на Краля. Мадридчани загубиха с 2:1 след продължение и отпаднаха.

Йодегор се завърна на „Сантиаго Бернабеу“ миналото лято след много успешен престой под наем в Реал Сосиедад. Оттогава обаче се появил на терена едва 9 пъти.

От Реал Сосиедад са се отказали да вземат Йодегор отново до края на сезона, защото не са готови да отделят около 4 милиона евро, без в сделката да е заложена клауза за откупуване.

От друга страна, Арсенал е съгласен с финансовите изисквания на Реал Мадрид и преговорите между двата клуба напредват. Към Йодегор интерес има и от Аякс, но според AS той ще се присъедини към тима от Северен Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА