Last news in Fakti

23 Януари, 2021 14:51 2 701 2

Сексбомба ще краси битката между Макгрегър и Порие (СНИМКА)

  • ред дела крус-
  • конър макгрегър-
  • дъстин порие-
  • ufc

Ред Дела Крус зарадва последователите си в Instagram с няколко кадъра от Абу Даби

Сексбомба ще краси битката между Макгрегър и Порие (СНИМКА) - 1
Дъстин Порие и Конър Макгрегър

Не всички очи ще бъдат приковани към двубоя тази вечер между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. Момичето от октагона Ред Дела Крус вероятно ще замае главите на присъстващите в залата „Етихад Арена“ между всеки рунд на срещата.

Филипинката зарадва последователите си в Instagram с няколко кадъра от Абу Даби, което навежда на мисълта, че и тази вечер феновете ще се наслаждават на нейната прекрасна визия, излъчване и форми.

Със сигурност може да се каже, че който и да надделее в мача между двамата бойци, победител със сигурност ще е ценителят на женската красота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    3 2 Отговор
    Аман от гееве...
  • 2 Баткокуро

    3 3 Отговор
    Ами после ще направи ключ тип ,, изсмуквам анакондата '' на някой от двамата и готово. Толкова ли ви е важно и дохудоностно да коментираме ТЪПИТЕ ВИ статии