24 Януари, 2021 18:20 1 099 0

Верона направи неприятна изненада на Наполи

  • верона-
  • наполи-
  • 3:1-
  • серия а

Възпитаниците на Иван Юрич направиха пълен обрат срещу тези на Дженаро Гатузо

Верона направи неприятна изненада на Наполи - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Наполи продължава с противоречивото си представяне в Серия "А". Южняците допуснаха обрат при гостуването си на Верона и загубиха с 1:3. Срещата бе от 19-ия кръг.

Ървинг Лозано изведе своя тим напред след едва 9 секунди игра. В 34-ата минута Федерико Димарко успя да изравни. В 62-ата минута Антонин Барак и Матия Дзакани в 79-ата минута донесоха успеха на Верона.

След тази среща Наполи остава 6-и с 34 точки. Верона събра 30 и е девети.

Срещата започна отлично за "партенопеите". Още в 9-ата секунда Деме успя да намери Лозано в наказателното поле. Топката мина под крака на Димарко и мексиканецът се озова очи в очи със Силвестри, за да го преодолее за 0:1.

Верона успя да стигне до изравнителен гол в 34-ата минута. Тогава Фараони намери Димарко, който с мощен удар в средата на вратата вкара за 1:1. Четири минути след това домакините можеше да направят пълен обрат, но Мерет спаси удар на Лазович. В продължението на първата част стражът на Наполи се намеси и след удар на Фараони.

Верона стигна до пълен обрат в 62-ата минута. Тогава Барак получи хубаво подаване от Дзакани и с прецизен удар в десния ъгъл направи вратаря безпомощен.

В 79-ата минута домакините вкараха и трети гол. Тогава Лазович намери Дзакани на дузпата и нападателят с хубав удар с глава вкара за 3:1.

В другия мач, стартирал в 16 ч. българско време, отборът на Дженоа постигна много важна победа с 1:0 над Каляри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА