Last news in Fakti

24 Януари, 2021 19:06 2 274 0

Петър Касабов отново бе отличен като ''Треньор на годината''

  • петър касабов-
  • треньор на годината-
  • 2020

Той е треньор на националния тим по борба за жени

Петър Касабов отново бе отличен като ''Треньор на годината'' - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

На церемонията „Нощта на шампионите“ бяха отличени най-добрите треньори за 2020 година. Победител в класацията е Петър Касабов - треньор на националния тим по борба за жени.

„Радвам се, че съм тук отново. Искам да благодаря на съпругата ми. Благодаря, че направи от един апартамент един дом, който ми дава силата да работя и да се чувствам спокоен. Благодаря и на шампионките, които успяха да се върнат след толкова тежки травми. Бяха ги отписали, но те намериха сили и се върнаха. Много съм радостен, че вярват в мен и екипа, и продължават да дават всичко от себе си. Благодаря и на министър Красен Кралев, който ни вярва и дава всичко каквото ни трябва. Искам също така да благодаря и на един голям човек – Христо Маринов, председателят на федерацията по борба. Благодаря на всички момичета в отбора, защото ако не бяха те, нямаше да бъда избран за втора година за Треньор на годината“, заяви Касабов, цитиран от Гонг.

Номиниран в класацията бе и Атанас Герчев – треньор на националния отбор по джудо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА