Last news in Fakti

24 Януари, 2021 21:45 3 297 8

Ужас! Президент и футболисти на бразилски клуб загинаха при самолетна катастрофа

  • палмас-
  • самолетна катастрофа-
  • загинали-
  • бразилия

Лукас Пракседес, Гилермо Ноа, Рануле и Маркус Молинари от Палмас са тези, които са пътували за мача си срещу Вила Нова. С тях е бил и собственикът на клуба Лукас Мейра

Ужас! Президент и футболисти на бразилски клуб загинаха при самолетна катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима футболисти и президентът на бразилския четвъртодивизионен Палмас загинаха при самолетна катастрофа. Сред тях е и пилотът, който е управлявал летателния апарат, предаде Гонг.

Лукас Пракседес, Гилермо Ноа, Рануле и Маркус Молинари са тези, които са пътували за мача си срещу Вила Нова. С тях е бил и собственикът на клуба Лукас Мейра.

Според първоначалните версии превозното средство е загубило контакт с контролната кула в 08:15 часа местно време, само няколко минути след излитането от Палмас.

„Palmas Futebol e Regatas съобщава, че около 8:15 сутринта в неделя се случи самолетна катастрофа, в която бе президентът на клуба Лукас Мейра, когато той е излитал за Гояния за мача между Вила Нова и Палмас в понеделник. Самолетът, който бе управляван от пилота Вагнер, излетя и се разби в края на пистата на летище Токантинс. В него бяха футболистите Лукас Пракседес, Гилерме Ное, Рануле и Маркус Молинари. Със съжаление ви съобщаваме, че няма оцелели", обявиха от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Душ Сантуш Де Фонсека

    2 7 Отговор
    О,Миу Курасао ! Пор Фавор
  • 2 нека ви кажа

    2 3 Отговор
    Кофти, животът е безцененза всеки, но това е да си футболист, скъпоплатен, преференциран и носиш риска от охолния живот. Така е, кофти.

    Коментиран от #4

  • 3 А нейде другаде,не е ли станъл ощо някакъкъв

    1 1 Отговор
    инцидент,с независимо какви спортисти от все едно каква селска дивизия,независимо кога?
  • 4 Да да

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "нека ви кажа":

    Четвъртодивизионни скъпоплатени футболисти
  • 5 2loop

    2 4 Отговор
    Къде е ужасът?
  • 6 Хвърчило

    1 1 Отговор
    Никой ли не им е казвал на дърво без корен да не се качват. Рискове на професията колкото си по богат по често патуваш риск.
  • 7 Биг брат

    0 0 Отговор
    Казал карантина, и като летиш, те сваля с зенитна. Сега учат младите на дисциплина. То тва само със страх става. Много е яко.
  • 8 Да си спомним

    0 0 Отговор
    Преди няколко години така загина бившият футболист на ЦСКА Филипе Машадо.