25 Януари, 2021 12:18 1 332 1

Моуриньо захапа Бейл: Не мога да дам минути на нито един играч и той не прави изключение

  • гарет бейл-
  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • висша лига

Всички знаем за трудностите, които той имаше през последните години, а освен това пристигна при нас контузен

Моуриньо захапа Бейл: Не мога да дам минути на нито един играч и той не прави изключение - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо захапа Гарет Бейл след въпрос защо уелсецът не играе редовно във Висшата лига. Футболистът все още не е намерил формата си след пристигането под наем от Реал Мадрид и рядко намира място на терена в официалните срещи. Португалецът е категоричен, че крилото трябва да докаже, че заслужава повече шансове.

"Не мога да дам минути на нито един играч и Бейл не прави изключение. Всички знаем за трудностите, които той имаше през последните години, а освен това пристигна при нас контузен. Когато един футболист е последователен в тренировките, работи с висока интензивност и няма проблеми, тогава е готов да играе", заяви Моуриньо.

Тази вечер Тотнъм гостува на Уикъмб в мач за ФА Къп.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    2 0 Отговор
    Не трябваше да го привличат. Президентът даниел леви изигра основна роля бейл да се озове в клуба. Моу също го харесваше имайки предвид големите му успехи в реал и като бивш играч на тотнъм. Но контузиите му го направиха страхлив и непълноценен. Затова и бербатов ги посъветва да го върнат на реал мадрид вместо да не играе и да получава заплата.