Last news in Fakti

25 Януари, 2021 16:46 1 347 0

Раул е единственият фаворит за заместник на Зидан

  • раул-
  • заместник-
  • легенда-
  • зидан-
  • уволнение-
  • реал мадрид

Ръководството на Реал Мадрид е разгледало различни имена за нов треньор и е свело кандидатите до настоящия наставник на втория отбор

Раул е единственият фаворит за заместник на Зидан - 1
Снимка: БГНЕС

Раул Гонсалес Бланко е единствената алтернатива, която се появява на хоризонта като евентуален заместник на Зинедин Зидан на треньорския пост в Реал Мадрид, твърди „AS“. Ръководството на клуба е разгледало различни имена за заместник на Зидан и е свело кандидатите до настоящия наставник на втория отбор на Реал Мадрид – Раул.

Парадоксално, но изборът на Раул би означавал отново повтаряне на формулата със Зидан. Човек от клуба, който познава съблекалнята като играч и без толкова сериозен опит като треньор.

Философията сработи със Зизу, чийто успехи и постижения са налице.

Ангажиментът на Раул към Реал Мадрид е без съмнение. Колкото и да е трудна ситуацията, той би приел предизвикателството, ако му дойде времето. Големият риск, имайки предвид ситуацията е да изгориш фигура, идолизирана от белите фенове и с проекция да заемеш позицията успешно при по-добри обстоятелства.

Резултатите на Раул начело на втория отбор на Реал Мадрид не са ослепителни.

В момента Раул е под карантина след положителен тест за COVID-19. Той вече преодоля няколко предизвикателства, с които се сблъска, след като пое юношите на Реал Мадрид в Шампионска лига. Той направи крачка напред, успя да развие отбора и да спечели първата титла за Реал Мадрид в младежката Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА