25 Януари, 2021 18:45 920 0

Гуардиола: Не гледам класирането

  • гуардиола-
  • класиране-
  • внимание-
  • поглед-
  • разлика-
  • манчестър сити

"Разликата между първите шест отбора е много малка", заяви мениджърът на Манчестър Сити

Гуардиола: Не гледам класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели, че не гледа класирането във Висшата лига. Каталунският специалист призна, че не го е правил, когато тимът му е бил на 12-то място в класирането, не го прави и сега.

Манчестър Сити излиза утре срещу Уест Бромич, като при евентуална победа "гражданите" ще излязат на първа позиция в класирането.

"В момента лидер е Юнайтед. Те са на върха в класирането. Ще видим как ще бъде в момента, когато имаме един брой мачове. Разликата между първите шест отбора е много малка. Не гледам много класирането, както не го гледах и когато бяхме на 12-о място, на осем точки от лидера. Сега е същото. Фокусът ми е Уест Бромич. Те постигнаха добри резултати срещу Уулвърхамптън, Ливърпул, постигнаха равенство срещу нас на "Етихад", реми с Челси. Сам Алърдайс е гений, когато става дума за това да вземе отбор, който всички смятат, че е приключил, и да постигне резултати с него. Ако се случи един, два или три пъти, можеш да кажеш, че е плод на късмета, но той го е правил толкова много пъти", обясни Пеп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА